emmmmmmma!

i fredags sov jag hos emma. vi hade det myspys! sen idag skulle hon sova hos mig med det blev strul. så jag va på ingarö med cissi, hon va barnvakt åt oliver och innan så va jag med och kollade på när dom körde minigolf i siggesta. sen har jag völ inte gjort så mycket kom precis hem bara. orkade inte gå på NRJ idag..
puss!

mumisigt

det blev inte riktigt som jag hade tönktmed skrivandet. menidag har jag vart i skolan, jag och jeje gjorde muffins :) sen va jag hos pantzar med cissi,fanny,robin och challe. sen drog cissi och robin. och sen jag och fanny, jag träffade jag emma,nelly,sofie,ida och alma i centrum så jag åkte hem och sen kom emmaoch mötte mig hon satt vid gräsplan i munkmora med dom andra. sen drog vi till varmdövallen och va där. ajuste vi träffade emmi på bussen så hon följde med. vi träffade pantzar,tim,krillan,adde,jimmy och några till och satt och kollade när som spelade fotboll. sen skulle emma ha träning så jag va med tim,pantzar och krillan och körde basket som jag ögde på.. haha! (inte). sen vid 9körde timmig till bussen för pantzar orkade inte. och så träffad ejga nelly igenpå bussen, hon skulle hem. sen åkte jag hem och nu är jag hemma och ska fixa i rummet lite och sen duscha.
pusspuss

nu så

nu jävlar ska jag försöka börja skriva igen! igår så hade min lillesyster kalas på andy's lekland i sickla. hur kul som helst haha! sen idag så har jag vart i skolan och sen med cissi,malin,pantzar,robin,tim,challe,adde,matilda,julle,fanny och sen en massa mera. jag och mailn åkte hem till henne och så fixade hon sig lite. sen kom dom andra och så åkte vi till hemmesta och va där. sen åkte jag väl hem på kvällen skit kalt ute ju...! imorgon är det skola igen.. :(


 
pusspuss

trööööööööööööööööttttttttttttttttttttttttt

jag har inte skrivigt på ett tag nu. har inte orkat, så jävla trött på skolan redan. idag va vi och bada på saltaröbadet med hela e-laget. och imorgon ska vi bowla i sickla.. med e-laget.. är fortfarade skit trött, kommer nog inte att skriva på ett tag. rokar helt enkelt inte..
pusspusspuss!

the voise idag

ida väckte marie mig 3 ånger.. först 11, sen halv 12 och sen halv 1 då jag gick upp..
haha sen gjorde vi lite saker och sen in på the voise, jag va på väg hem sen kom jeje och så va jag med henne fredde och linne. sen åkte dom hem och jag till cissi där jag är nu och så ska jag sova här.
puss!

sover hos marie.

mamma kom in och väckte mig vid halv 12, för då var marie redan uppe och hoppade.. så jag gick upp käkade frulle och sen drog vi hem till marie, vi käkade och sen solade och duschade jag! marie satt väl vid datan eller något. sen gjorde vi oss iordning och skulle inte till kungsan idag igen på ung08.. vid konsum träffade vi malin,matilda och louise. så vi va med dom, sen orkade jag inte åka in till stan så jag va med dom och freddan. marie åkte in med paulina och sen åkte vi lite moppe. sen drog jag väl hem och skulle byta kläder, såg ut som om jag skulle på begravning liksom. .! så jag åkte hem och pratad emed mamma och rosie. sen böt jag kläder och träfafde robin, sen kom mötte jag marie vid typ halv 11 i centrum och så åkte vi hem till henne. på vägen går amn ju förbi lill plogen, och marie käner han som skulle stänga så vi fick en varsin cigg av han och sen två pizzor! vi gick hem och käkade dom, sen nu har jag suttigt vid datan och marie kollar på tv.. haha !
pusspuss!

ung08 2 dagar

igår va jag iallfall på ung08 med marie,ida och sandra.vi vann skit söta parlino tomtar, helt gula! haha sen kom en kille och kastade en tröja på mig och så fick ida,sandra och marie med en sån. sen kom det 2 killar som interjuvade oss.. haha. så vi skullle visas i ett tält typ mot någonting.. fattade inte så mycket.. haha! men kul vare iallfall. sen åkte jag och marie hem till mig och så åt vi tårta och mat. sen åkte vi hem till marie och så sov jag där.

på morgonen så körde marie mamma och christer mig till centrum och så åkte jag hem och dom vidare. sen när jag nästan är hemma så ser jag marie, jävlar vad snabb hopn va asså. haha! sen gjorde vi oss iodning och sen drog   vi till ung 08 idag igen. det va inte så kul.. rock tema.. yes! så vi åkte hem efter ett tag, då åkte vi till mig och käkade. sen satt vi pch gjorde ingenting. sen åkte vi väl till ösbyträsk och va lite sociala med dom töntarna som satt där. så jag drog efter ett tag och lämnade marie där. sen mötte jag upp henne vid typ 5 över 12 och så gick vi hem till mig och nu kollar vi på cis och det är skit bra!

imorgon ska vi hem till marie och sola!


pussen!

mån-tis

jag kunde inte skriva igår för jag sov hos natta och honhar inget internet. på dan va jag med cissi,robin,fanny och challe sen vid 10 drog jag till natta och sov där,vi kollade typ bara på film. sen när vi vaknade skulle vi till ung08 men vi tar det imorgon. så det blev chill krök istället. sen drog vi hem till mig och så skulle natta sova här med det blev inte så. så hon åkte hem. kommer inte ihåg vad jag har gjort med lite saker iallfall.
och om en vecka börjar skolan.. + att min jätte störda storebror fyller 15 idag..!
puss!


shoppa med jeje,linne och fredde!

igår sov marie hos mig, vi va ute ett tag.sen kommer jag inte ihåg mer.
men idag så va jag duktig och gick upp halv 10 för att komma tidigt och köpa kläder. jag tog 10.51 bussen till nacka och så kom jeje,fredde och linne. dom skulle göra mig sällskap och jeje skulleköpa kläder hon med! vi åkte till sickla där jag köpte 5 linnen på gina och jeje köpte linnen där hon med. sen åkte vi till stan och så åkte jeje och fredde till gamla stan och jag och linne till t-centralen till gina där! :) där köpte jag två koftor och en t-shirt, kommer bilder sen. sen åkte vi till fredde. linne åkte till centrum tror jag..! vi kollad epå film sen åkte vi till grillen för dom skulle käka. sen åkte jag väl hem och fixade lite. sen gick jag och mötte robin och va med han ett tag.
puss!

röda leder för fullt!


vattenkriget!

jag orkade inte skriva igår så jag skriver lite kort nu om igår.
jag åkte ner till centrum med natta och satt på hennes jobb när hon jobbade och så fick jag sällskap av malin. sen när natta slutade så gick vi och käade på vedugns sen åkte natta till kim och jag åkte hem och hämtade cigg och sen åkte jag till marie, vi åkte till ingarö och sen hem till mig.  marie sov hos mig, och så bestämde vi oss för att vara med i vattenkriget. så vi fixade röda band och röda linnen! på morgonen så gjorde vi oss iordning och sen åkte vi. på bussen träffade vi andra röda! och sen åkte vi till khalaplan och mötte alla andra. vi gick från khalaplan till gärdet, där vi fick redbull för att få lite energi tills "kriget" . sen gick vi till tankbilen med en massa vatten och fyllde på allas pistoler! marie höll i flaggan och jag med, en liten stund. aftonbladet och svt kom, sen började kriget mellan syd(röd) och nord(blå)! vi sprang runt och blötte ner dom blåa och så blev jag jävligt blöt av domjag med.. ! sen när vi hade sprungit runt i 3 timmar så hade röda laget vunnigt! så vi gick tillbaka till våran flagga och så pratade dom lite och svt filmade allt.. haha ! sen tog vi bussen från någonstanns långt åt helvette och så gick vi av i sergelstorg och tog tåget till slussen och sen hem, typ halv sverige kollad epå oss för att vi va blöta och skitiga..! jag duschade och marie åt, sen åt jag och så sminkade marie sig och sen drog vi till bussen. vi skulle in till stan igen och kolla lite på go08. vi åkte till kungsan och sen till stureplan. där träffade vi några och så gick åkte vi till kungsan. jag gick till min faster och farmor och så bjöd dom mig på små drinkar. sen tog åkte marie hem och vi tog en taxi till slussen och så följde farmor med mig för hon skulle hem. sen har jag väl bara suttigt vid datan sen jag kom hem, typ vid kvart över 12.  och det gör jag fortfarande ! :)
pusspuss!

kvällen

jag tog bussen till ekedal och skulle hämtamin lillesyster. för så skulle jag få låna mammas mobiloch eftersom min inte funkar som den ska , laddaren är ju trasig så ville jag självklatrt ha hennes! så jag hämtade henne sen åkte vi hem. jag lämnade henne hemma och sen åkte jag till hemmesta hem till marie och skulle möta jeje och fredde. jag och jeje skulle prata, men det blev inte så mycket. hon försökte ge mig en hundring, men jag ville inte ha den! men hon och fredde typ pressade ner den i min väska och byxor, men jag tog den aldrig, hon fick tillbaka den hela tiden. så till slut så hade hon kvar de. jag skulle få den u födelsedags presen, men jag ville inte! :) sen åkte vi hem till fredde och så åt dom och jag kollade på film, vi gick ut och rökte och sen kollade jag och jeje på film.sen drog vi till båset och möte niklas och marie.. och några andra muppar.. ! vi satt där ett tag jag körde marie med niklas moppe ner till konsuom och så köpte vi coola och redbull. sen åkte marie ner själv och köpte en munk till jeje. jag skulle ta bussen hem men jag stannade i centrum och träffade cissi,natta,kim,robin,kajsa och matte. sen tog jag bussen hem. jsute nu sitter jag och kolalr på csi men det är reklam. sen ska jag väl sova om 1 timme eller 2
puss!


marie sover här

jag och matilda åt frikost sen gick jag till robin och matilda drog på bio. rovin och cissi skulle till cissis land så jag gick hem till marie. vi gick och köpte godis och spelade kort. sen gick vi till hennes farmor och åt middag vi 7 tiden. sen åkte vi hem tillmig och lämnade väskor och sen tog vi bussen till ingarö och mötte anton och adam. vi va där ett tag sen gick vi in till anton och satt dä.r. sen följde dom med oss till bussen som gick kvart i 12. och jag och marie åkte hem till mig. marie sov här. vid 1 tiden så började vi möblera i mitt rum  och sånt. sen kollade vi på tv och somnade. vid 10 vknade marie och sen väckte hon mig för hon skulle åka hem och få pengar. hon skulle in till stan med lollan. sen kom mamma och väckte mig vad halv 1 och så ringde cissi lite innan, nu håller jag på och städar mitt rum och ska snart damsuga. vet inte vad jag ska göra idag men någonting blir det säkert!
puss puss!


lillesyster 7 år

idag fylelr min lillsyster 7. vi har ätigt tårta och en massa saker, sen satt jag hemme och tråkade lite, mello kom förbi och så! sen på kvällen åkte jag hem till matilda. fört fick jag vänta på bussen uppe hos mig i 35 min. sen när jag kom ner till centrum så kom inte hel eller kvart över men halv kom så då tog jag den, det regnade som fan! jag hann ta en cigg med kajsa som jobbade, sen kom bussen! matilda kom och mötte mig vid bussen och joel och zachis satt hemma hos henne och kollad epå film, sen kom vi och kollad emd dom, filmen va skit äcklig! men det funkade iallafall. sen drog dom och jag får inte gå ut och röka för matilda.. känns ju bra dö din äckliga hora sitter hon och säger till mig !
puss puss !

försenat!

jag va ju på prideparaden, det va skit kul ! jag orkad einte vara där hela tiden så jag mamma och mello åkte hem , eller jag åkte till cissi och så sova jag där. på morgonen gick vi upp till grillen och åt frulle och sen drog vi hem till robin. cissi fick robins pappa att vilja åka och fiska med henne/oss. så vi åkte typ längst ut på djurö och fiskade. jag fick två fiskar och cissi fick 7 tror jag, tim och robin fick väl några dom med. vet inte riktigt. sen åkte vi iallfall till lill plogen och käkade middag där. jag,cissi,robin och pantzar , fast pantzar åt inte. sen kom matilda och skulle äta där med sin mamma och några, så hon satte sig vid oss sen drog hon och vi drog hem till robin. på kvällen sen cyklade jag och cissi hem till henne och så städade vi hennes rum. sen åkte jag hem.
pusspuss!

litet och kort

imorgon blir det prideparaden för nickie!

nickie 14 och sover hos natta

igår fyllde jag ju år! då kom matilda,mello,anton och oskar hem till mig och käkade tårta och mat. jag hade hittat jätte fina talrikar som jag använde, hur gulliga som helst, och självkalrt glas och servett till. min tårta va skit stor den hade 6 lager och så massa saker i, men det blev god iallfall. efter maten satte vi oss och spelade chicago, anton vann. sen åt vi tårta och dukade av allting. sen åkte vi till mölnvik och matilda till jossan. vi köpte lite saker sen åkte jag hem. jag fixade lite saker hemma sen åkte jag till natta och sov där, hon har precis kommit hem från dalarna så hon kunde inte va med på mitt finfina kalas, och jag fick jätte fina presenter! jag sov iallfall där och på morgonen efter så gick vi upp klockan 8 för vi skulle åka ut på sjön, vi åt frukost och gjorde oss iordning sen gick vi hem till mig för att hämta bikini och handduk, mamma och dennis sov men xander och steffe va vakna, dom satt inne på mitt rum och kollade på tv. när jag hade hämtat allting så gick vi ut till parkeringen och så kom nattas pappa och dom och hämtade oss sen åkte vi. vi låg och solade nästan hela tiden. det va ju så jävla varmt, men sen blev det kalt och började blåsa så då skulle i åka hem igen. det började rengna så vi satt inne i båten och jag och natta somnade, vi va så jävla trötta är fortfarande jätte trött men vaken ska jag vara! snart så kommer natta hem till mig, jag vet inte vad vi ska göra, men någonting kul blir det alltid.



pusspuss!

RSS 2.0